Середа, 08.05.2024, 22:57
Выход
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 5 » Виїзне засідання виконавчого комітету селищної ради з питань господарської діяльності ДНЗ Врадіївки
14:21
Виїзне засідання виконавчого комітету селищної ради з питань господарської діяльності ДНЗ Врадіївки

Яскраві, впорядковані, комфортні та утепленні -  саме такого висновку дійшли члени виконавчого комітету селищної ради, після огляду місцевих дитячих садочків.

2 лютого 2018 року відбулося виїзне засідання виконавчого комітету селищної ради з питань господарської діяльності дошкільних навчальних закладів  «Калинонька», «Золотий ключик» та «Ромашка», в яких виховується  327  дітей.

Даний захід було проведено з метою перевірки матеріально-технічної бази дитсадків, організації харчування дітей,  обміну досвідом завідуючих щодо вирішення повсякденних питань, виявлення перспективи для подальшого благоустрою ДНЗ.

У виїзному засіданні виконавчого комітету взяли участь селищний голова Москаленко Микола Леонідович, секретар Врадіївської селищної ради Шевчук Т.А.,  землевпорядник селищної ради Стариченкова М.А., голова Врадіївської районної ради Висоцький П.Т., начальник відділу освіти Врадіївської РДА Мокряк О.М., начальник районного фінансового управління Врадіївської РДА - Колісніченко М.Г., майстер служби експлуатації газових мереж Врадіївської дільниці ПАТ Миколаївгаз Цуркан М.М.

Результати перевірки засвідчили, що в групах створені відповідні санітарно-гігієнічні та естетичні умови для оптимальної і ефективної навчально-виховної роботи та дотримання оптиммального режиму дня.

Території закладів мають гарний вигляд,  повністю огороджені. Ігрові та спортивний майданчики, підтримуються у належному, безпечному стані.

Невід’ємною частиною збереження здоров’я дітей є раціональне харчування. У дитсадочках Врадіївки організація харчування дітей відповідає санітарно-гігієнічним нормам, та здійснюється згідно з чинним законодавством. Харчоблоки забезпечені холодною та гарячою проточною водою, якісним обладнанням, в наявності необхідні миючі та дезінфікуючі засоби.

Дитячий садок – це особливий світ любові і добра, зі своїми радощами та прикрощами, переживаннями і досягненнями, в якому дитина пізнає навколишній світ і себе.

Виїзне засідання виконавчого комітету показало, що врадіївські дитячі садочки є  тим місцем, де діти можуть гармонійно розвиватись, зміцнювати здоров’я, реалізувати свої здібності, весело товаришувати і щасливо жити у комфортних умовах свого дошкільного навчального закладу.

В свою чергу, селищній раді є чим пишатися, над чим працювати і до чого прагнути.

 

Переглядів: 396 | Додав: konovalchuk033 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024uCoz