Субота, 04.05.2024, 23:09
Выход
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Святкування 247 річниці з Дня заснування селища Врадіївка
09:04
Святкування 247 річниці з Дня заснування селища Врадіївка

З вшануванням і нагородженням, піснями і танцями, виставкою місцевих майстрів і розвагами для наймолодших 28 вересня врадіївчани відзначали 247 річницю з дня заснування селища.

Це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місці з особливими традиціями і славною історією. Усі досягнення, якими багате селище, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини.

Святкова колона за участі керівництва району та селища, працівників підприємств, установ, організацій, школярів та жителів селища під супровід духового оркестру урочистою ходою вирушила до центрального стадіону, де відбулося продовження свята.

У  селищі ніколи не забудуть про тих, кому зобов’язані мирним небом над головою. Тож і сьогодні всі присутні вшанували память нашого загиблого земляка Сіньова Михайла Анатолійовича, а також усіх тих героїв, хто воював та загинув у роки другої світової війни та на Сході України, хвилиною мовчання.

На іменини селища завітали поважні гості, яких дівчата у вишиванках зустрічали хлібом-сіллю. З побажаннями миру, родинного щастя та благополуччя до врадіївчан  звернувся господар свята, селищний голова Микола Леонідович Москаленко.

З теплими словами привітань до присутніх звернулися Кравченко Василь Вікторович  –виконувач функцій та повноважень  голови Врадіївської  РДА, Висоцький Петро Тимофійович – голова районної ради, Жосан Василь Петрович – депутат обласної ради.

 

На свято були запрошені люди, які зробили чималий внесок в розвиток прекрасного селища з чудовою назвою – Врадіївка,  це Кіторага Іван Іванович, Костенюк Микола Іванович, Тімановський Валерій Костянтинович. Вони в різні роки очолювали громаду селища, піклувались його життям та дбали про його благоустрій.

Урочистий захід продовжився привітанням закоханих пар, які відзначили в цьому році срібні та золоті ювілеї подружнього життя. Окрасою свята була молода весільна пара подружжя Томачевських Михайла та Вікторії, які вирішили поєднати свої долі в День народження нашого селища і віднині цей день буде днем народження їх сім`ї. Закохані отримують подарунки, п’ють шампанське, а далі — незабутній весільний танець.

Роки летять, та селище не старіє, воно молодіє з кожним роком. Ось і нещодавно в селищну родину лелеки принесли наймолодшу жительку Врадіївки Берліян Злату Олександрівну, старшу сестричку і бабусю якої з радістю привітали та вручили подарунок  для малечі з найкращими побажаннями.

Селище  наше красиве і квітуче, і назва у нього наймиліша .Але справжньою його окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їхня щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. Тож переможці в номінаціях були відзначені в цей день і нагороджені квітами та подарунками.

Під час святкування усі присутні мали змогу оглянути виставку народної творчості, роботи якої не залишись осторонь уваги селищної ради і талановитих авторів та їх представників було нагородженно грамотами та подарунками. Також було підведено підсумки конкурсу творчих робіт, присвячених селищу Врадіївка.

Розваги цього дня чекали і на наймолодших гостей свята. Дітлахи залюбки бавилися та розважалися на надувних батутах.

Вміють врадіївчани працювати, вміють і відпочивати. З іменинами мешканців села вітали співочі таланти працівників Врадіївського районного будинку культури, ансамбль села Адамівки «Чарівні мальви», ансамбль «Надвечіря» села Сирове та місцеві аматори сцени.

Крім милозвучних співів глядачів вітали запальними танцями хореографічний  колектив «Фантазія», танцювальний  колектив  «Зумба»  з міста Первомайськ , керівник Олена  Федорова та несподіваний  флешмоб одинадцятого класу Врадіївської  загальноосвітньої школи №1.

247 роки вже в історії, попереду — нові свята і нові досягнення, варті цих святкувань. Селищна рада, її депутатський корпус та виконавчий комітет бажає  врадіївчанам нових звершень, а рідному селищу процвітання!

Переглядів: 342 | Додав: konovalchuk033 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024uCoz