Субота, 04.05.2024, 15:03
Выход
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 8 » Святкування 246-ї річниці з Дня заснування селища Врадіївка.
08:38
Святкування 246-ї річниці з Дня заснування селища Врадіївка.

 

30 вересня,2018 року Врадіївка відзначала річницю свого заснування. Нашому селищу 246 років. Вже традиційно святкування розгорнулося на центральному стадіоні, де відповідну атмосферу підтримували розташовані неподалік атракціони. Дорослі ж мали змогу оглянути вистаку народної творчості і навіть придбати деякі з представлених на ній експонатів. Зібравшись на стадіоні врадіївчани з нетерпінням очікували на прибуття святкової колони, за участі керівництва району та селища, представників підприємств, установ, організацій, школярів, жителів та гостей Врадіївки.

Офіційне відкриття свята розпочалося зі звучання державного гімну та шанування дорогих гостей. Перші слова вітань були надані господарю свята селищному  голові  Москаленко Миколі Леонідовичу.З вітанням до багаточисленної громади звернулися голова Врадіївської районної державної адміністрації Жосан Василь Петрович, заступник голови Врадіївської районної ради Цибульський Валерян Миколайович, запрошений гість свята Найда Володимир Григорович. Після чого представники районної влади нагородили почесними грамотами та подяками кращих працівників, жителів селища, та учасників антитерористичної операції. Свято продовжила урочиста мить підведення підсумків в номінаціях та оголошення переможців.

На свято завітало подружжя молодят, які отримали своєрідне благословення селищного голови та найкращі побажання злагоди і благополуччя для новоствореної сімї. Вітали також срібних та золотих ювілярів подружнього життя, які отримали подарунки від селищного голови, та підняли келихи шампанського. Після чого подружні пари були запрошені на весільний танець, тепло якого зігріває серця навіть у найсуворіші морози.

На свято були запрошені ще одні ювіляри – випускники 1973 року Врадіївської середньої на той час школи №2, які в цей святковий день зібралися на зустріч через 45 років після закінчення школи.

 Наступною сторінкою свята був показовий виступ 13-ї ДПРЧ, представники якої показали професійні навички пожежних рятувальників при гасінні умовної пожежі та порятунку потерпілого, а також продемострували вміння особового складу при виникненні умовної дорожньо транспортної пригоди та деблокування потерпілого з автомобіля.

Гарним подарунком жителям селища стало привітання від народного гурту Смерека керівник Олександр Мізерій, які своїм чудовим співом та запальною музикою подарували присутнім гарний настрій та приємні спогади.

Переглядів: 368 | Додав: konovalchuk033 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024uCoz